Sajtó megjelenések

Kórházak diagnosztikai egységei újulnak meg csaknem 10 milliárdos fejlesztéssel

Publikálva: 2019. június 27.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ 9,81 milliárdos programja keretében országszerte megújulnak a kórházak patológiai osztályai, valamint korszerű felszereléseket kapnak az intézmények.

Tovább a teljes cikkre

Magyarország régiós vezető az uniós pénzek hatékony felhasználásában

Publikálva: 2019. május 14.

A kormány mindent megtesz azért, hogy legalább annyi uniós forrás álljon a rendelkezésünkre, mint a jelenlegi programozási időszakban.

Tovább a teljes cikkre

A következő uniós pénzügyi ciklus nyertese lehet az egészségügy és az oktatás

Publikálva: 2019. április 23.

A kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország az Európai Unió öt legversenyképesebb állama között legyen. Ehhez hozzájárul az Emberi erőforrás-fejlesztési operatív program is, amely az egyik legnagyobb területet képviseli az ­uniós fejlesztések között. Az viszont még kérdés, hogy milyen mértékű támogatást kapunk a következő pénzügyi ciklusban Brüsszeltől.

Tovább a teljes cikkre

Magyarország az unió elitjébe vágyik

Publikálva: 2019. április 23.

A kormány célja, hogy 2030-ra Magyarország az Európai Unió öt legversenyképesebb országa között legyen, ehhez hozzájárul az EFOP is, amely az egyik legnagyobb területet képviseli az uniós fejlesztések között.

Tovább a teljes cikkre

Az egészségügyi infrastruktúra korábban nem látott fejlesztésen megy keresztül

Publikálva: 2019. április 2.

Vitályos Eszter európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárral a Pesti Srácok internetes portál készített interjút az egészségügyben megvalósult és tervezett uniós fejlesztésekről és a következő EU-s költségvetés (2021-2027) lehetőségeiről.

Tovább a teljes cikkre

Több száz milliárd oktatásra, egészségügyre

Publikálva: 2019. március 6.

Több, mint ötezer fejlesztés nyert eddig támogatást az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó területeken az elmúlt időszakban. A köznevelés területén124 milliárd forint fordítottak infrastrukturális beruházásokra, amelynek keretében több, mint 700 iskola újult, újul meg, hogy megfeleljen a XXI. század követelményeinek.

Tovább a teljes cikkre

Magyarország régiós vezető az uniós pénzek hatékony felhasználásában

Publikálva: 2019. február 8.

"Minden Brüsszelből érkező forintnak értelmes célt találunk."

Tovább a teljes cikkre

Több tízmilliós munkaszimulátort kapott a Pécsi Tudományegyetem

Publikálva: 2019. január 27.

Korszerű, mintegy 50 millió forint értékű munkaszimulátor-rendszert adtak át a Pécsi Tudományegyetem - Munkatudományi és Foglalkozásegészségügyi Kiválósági Központjának részére.

Tovább a teljes cikkre

Kiemelkedünk a V4-ek között az uniós források felhasználásával

Publikálva: 2018. november 19.

2014-2020 között az EFOP közel ezer milliárd forintos kerettel rendelkezik, ebből 620 milliárd forintot fordít a Kormány a társadalmi együttműködés előmozdítására, oktatásra, képzésre, a szegénység és a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelemre.

Tovább a teljes cikkre

Egynapos sebészeti részlegeket alakítanak ki országszerte

Publikálva: 2018. november 14.

Az „Egynapos sebészeti fejlesztésekről Székesfehérváron” című szakmai konferenciához kapcsolódva sajtótájékoztatón mutatták be szerdán, Fehérváron, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban az Állami Egészségügyi Ellátó Központ „Aktív fekvőbeteg-ellátás forma kiváltása az egynapos sebészeti ellátás rendszerének fejlesztésével” elnevezésű programját, amelynek keretében egynapos sebészeti részlegeket alakítanak ki országszerte 18 fekvőbeteg-ellátó intézmény 20 helyszínén.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program

Navigáció