Technikai segítségnyújtás

A https://efop.kormany.hu weboldal az Emberi Erőforrások Minisztérium, Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság információs honlapja, amely folyamatosan frissülve aktuális híreket, beszámolókat, multimédiás tartalmakat közöl az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programról.

A honlap publikus teszt formájában 2019. július 31-én kezdte meg működését. A tesztfázis várhatóan a szükséges hibajavítások után szűnik meg.

A kormányzati portál publikus, illetve a sajtó számára nyújtott szolgáltatásait a honlap készítői a későbbiekben is folyamatosan fejleszteni kívánják.

Technikai tudnivalók:

A weboldal a W3C XHTML és CSS 2.0-ás szabványokon alapulva a legtöbb és széles körben használt böngészővel kompatibilis, és 1024x768-as felbontásra optimalizált. A honlap az Internet Explorer 6-os verzióját nem támogatja.

Az oldalak megtekintéséhez javasolt magyar nyelvű, ingyenesen letölthető böngészőverziók:

Mozilla Firefox

Microsoft Windows Internet Explorer 9.0 vagy frissebb

Opera

Google Chrome

Az efop.kormany.hu akadálymentes változata támogatja a vakok és gyengénlátók számára készített felolvasó programokat.  Erre alkalmas - többek között - a következő szoftver is:

JAWS for Windows

A honlapot 1024×768-as képernyőfelbontásra optimalizáltuk.

A .docx és .xlsx formátumú dokumentumokat az itt található nyílt forráskódú – ingyenesen és szabadon használható – irodai programcsomag segítségével olvashatja: http://hu.libreoffice.org/

A PDF dokumentumokat az itt található szabad szoftverek segítségével olvashatja: http://pdfreaders.org/index.hu.html

Amennyiben Adobe Acrobat Readert kíván használni a letölthető pdf fájlok olvasásához, akkor a szoftvernek legalább a 6.0-ás verziójára van szükség. Ha az Ön számítógépén ennél régebbi verzió van telepítve, a pdf fájlokat nem fogja tudni megnyitni. Az Adobe Acrobat Reader szoftver frissítése egyszerűen végrehajtható, ehhez kérjük, látogasson el erre az oldalra: https://get.adobe.com/hu/reader/

Menü

Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program

Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program

Navigáció