Galéria

PTE ÁOK MediSkillsLab - Szimulációs Oktatási Központ

PTE ÁOK MediSkillsLab - Szimulációs Oktatási Központ2019. október 30.

A Medi Skills Lab – Szimulációs Oktatási Központ projekt 2012-ben indult útjára a Pécsi Tudományegyetem "Oktatásfejlesztési Alap" pályázatán elnyert támogatásnak és a Kari Hallgatói Önkormányzat támogatásának köszönhetően.
„Élményből tudást – Természetesen a Mátra Múzeumban”

„Élményből tudást – Természetesen a Mátra Múzeumban” 2019. október 29.

Az „Élményből tudást – Természetesen a Mátra Múzeumban” című projekt megvalósítására az EFOP-3.3.6-17 „Természettudományos élménypedagógiai programkínálat és természettudományos élményközpontok fejlesztése” felhívás keretében a Magyar Természettudományi Múzeumért Alapítvány (konzorciumi partnere a Magyar Természettudományi Múzeum - MTM) 297 597 686 Ft támogatásban részesült. A projekt megvalósításának helyszíne az MTM tagintézményeként működő gyöngyösi Mátra Múzeum.
Az "Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak – Útravaló ösztöndíjprogram" zárórendezvénye

Az "Ösztöndíj és mentorálási támogatás hátrányos helyzetű tanulóknak – Útravaló ösztöndíjprogram" zárórendezvénye2019. szeptember 19.

Az elmúlt három tanévben, több mint 28 ezer hátrányos helyzetű, többségében roma diák kapott ösztöndíjat és mentorálást az Útravaló program keretében - hangzott el a program csütörtöki, a Belügyminisztériumban tartott zárórendezvényén.
Új épületbe költözött a Kamilla Családok Átmeneti Otthona

Új épületbe költözött a Kamilla Családok Átmeneti Otthona2019. június 25.

Átadásra került a debreceni “Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának megújult épülete. Az intézmény az ország egész területéről várja a bajba jutott családokat, akik a mostani projektnek köszönhetően egy jól felszerelt, modern, családias környezetbe érkezhetnek meg.
Logisztikai központtal gazdagodott a Baptista Szeretetszolgálat Mátészalkán

Logisztikai központtal gazdagodott a Baptista Szeretetszolgálat Mátészalkán2019. június 13.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány az EFOP-2.2.15-16 számú, „A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében” című projektjének keretében adták át június 13-án, csütörtökön a segélyszervezet mátészalkai regionális logisztikai központját.
Fogyatékkal élők számára épülnek lakóotthonok Nagymágocson és Derekegyházon

Fogyatékkal élők számára épülnek lakóotthonok Nagymágocson és Derekegyházon2019. március 21.

A Gesztenyeliget Kastélyotthon százhúsz ellátottja számára épülnek lakóotthonok a Csongrád megyei Nagymágocson és Derekegyházon, a csaknem 1,2 milliárd forintból.