Hírek

Rekord számú résztvevővel zajlott a IX. Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzverseny

Publikálva: 2020. november 19.

A virtuális térben zajlott a Szegedi Tudományegyetem Földrajzi és Földtudományi Intézete által szervezett IX. Jakucs László Nemzetközi Középiskolai Földrajzversenyének döntője a hétvégén. A verseny lebonyolítását az Európai Unió vissza nem térítendő támogatása tette lehetővé.

Tovább a teljes cikkre

Módosult az EFOP-3.1.9-17 kódszámú, „Iskolapad újratöltve – Második esély programok támogatása” című felhívás

Publikálva: 2020. november 19.

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Iskolapad újratöltve – Második esély programok támogatása” című (EFOP-3.1.9-17 kódszámú) felhívás.

Tovább a teljes cikkre

Tímárház, majd regionális népi kézműves alkotóház

Publikálva: 2020. november 17.

Szeptember óta kétszer annyi csoportot foglalkoztat az egy évig tartó munkával, 120 millió forintos pályázati támogatásból felújított több mint százéves debreceni Tímárház.

Tovább a teljes cikkre

Szülők Iskolája: Gyakorlati tanácsadáson vehetnek részt a kisgyermekesek

Publikálva: 2020. november 16.

Az EFOP-1.5.2-16-2017-00021 kódszámú "Humánszolgáltatások fejlesztése a Kelet- Békési térségben" című projekt részeként az elmúlt években rendezték meg a MINI AKADÉMA – SZÜLŐK ISKOLÁJA előadás és csoportos tanácsadás programsorozatot. Mostantól egyéni tanácsadásra is lehetőség nyílik.

Tovább a teljes cikkre

Módosult az EFOP- 2.2.0-16 „A minőségi egészségügyi közszolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosításának fejlesztése” című felhívás

Publikálva: 2020. november 10.

Módosult az EFOP- 2.2.0-16 „A minőségi egészségügyi közszolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosításának fejlesztése” című felhívás dokumentációja.

Tovább a teljes cikkre

Módosult az „EFOP-3.7.3-16 Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása” című felhívás

Publikálva: 2020. november 5.

Módosult az „EFOP-3.7.3-16 Az egész életen át tartó tanuláshoz hozzáférés biztosítása” című felhívás.

Tovább a teljes cikkre

Módosult a „Rendszerszintű fejlesztések és hozzáférés bővítését szolgáló ágazati programok a felsőoktatásban” című (EFOP-3.4.5-VEKOP-17 kódszámú) felhívás

Publikálva: 2020. november 4.

Módosult a „Rendszerszintű fejlesztések és hozzáférés bővítését szolgáló ágazati programok a felsőoktatásban” című (EFOP-3.4.5-VEKOP-17 kódszámú) felhívás.

Tovább a teljes cikkre

Milliárdos beruházással egynapos sebészeti egység épül Kecskeméten

Publikálva: 2020. november 3.

Mintegy 2 milliárd forintos beruházással egynapos sebészeti ellátást biztosító egység épül a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyén.

Tovább a teljes cikkre

Start előtt állnak az új uniós pályázatok

Publikálva: 2020. november 1.

Közzétette a kormány az új hétéves uniós pályázati időszak alapdokumentumát, az úgynevezett Partnerségi megállapodást, amellyel kezdetét vette a megközelítőleg három hónapig tartó társadalmi egyeztetés. Ebben szerepelnek az új operatív programok, amelyek összesen összesen 35,1 milliárd euró (több mint 12 ezer milliárd forint) fejlesztési forrást jelentenek Magyarországnak a következő években.

Tovább a teljes cikkre

Több forrás jut az új Nemzeti Biztonsági Laboratórium fejlesztésére

Publikálva: 2020. október 31.

Egy új Nemzeti Biztonsági Laboratórium fejlesztésére összesen, 11,9 milliárd forint forrást biztosít a kormány uniós és saját forrásból.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program

Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program

Navigáció