A kamara NŐNAP 365 Szigetvári CsakPONT projektje december 30-án lezárul. A hároméves projekt 2018-ban indult, melynek célja, hogy Szigetváron, Sellyén, Szentlőrincen és ezen városok járásaihoz tartózó településeken működő vállalkozásokat és a munkavállalókat segítse.

A Szigetvári CsakPONT akadálymentes ügyfélszolgálati és közösségi tere Szigetváron képzéseknek, kluboknak, foglalkozásoknak, találkozóknak is a helyszínéül szolgált. Gyermekfelügyelő biztosításával a kisgyermekes anyukák számára könnyebben, egyszerűbben elérhetővé vált a projekt ingyenes programjain való részvétel, illetve a napközbeni ügyintézés idejére is biztonságban tudhatja kisgyermekét a szülő.

A projekt zárására december 2-án 14 órától online konferencia keretében kerül sor, ahol bemutatásra kerülnek a projekt eddigi elért eredményei, cégvezetők osztják meg tapasztalataikat a rugalmas foglalkoztatás témakörében, majd a legtöbb eredményt elért vállalkozások díjazásban részesülnek.

Az élő adás linkjét a kamara Facebook-oldalán teszik közzé a szervezők. Az esemény az EFOP 1.2.9-17-2017-00102 számú projekt az Európai Unió támogatásával és Magyar Állam társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap finanszírozásában valósul meg.

A teljes cikk ezen a linken  olvasható.